Programma Griffierscongres 2022: aan de keukentafel van Petra Habets

 
10.30 - 12.30 uur: Workshop Leiderschap
Leiderschap is soms een stap naar voren zetten en inspiratie visie en richting geven. Leiderschap betekent ook positie hebben en houden in de organisatie. En leiderschap betekent aanpassing aan andere tijden, als de samenstelling van de raad verandert of de behoeftes van de raad. Hoe beweeg je als griffier mee op de golven, moedig je soms aan en rem je soms af?
(max 8 deelnemers)
 
12.30 - 14.00 uur: Lunch
(max 24 deelnemers)
 
14.00 – 16.00 uur: Workshop Wat wordt mijn rol in de formatie over 3,5 jaar gezien de ervaringen van de afgelopen periode?
Heb ik de juiste rol gepakt in de formatie?
Voelde deze rol ook goed voor mij persoonlijk of had ik eigenlijk een prominentere rol gewild of juist meer een rol op de achtergrond?
Hoe blijf ik houdbaar voor de gehele raad?
NB. Deze workshop is ook te bezoeken door griffiers die om de een of andere reden niet kunnen terugblikken maar wel willen nadenken over hun toekomstige rol
(max 12 deelnemers)
 
16.00 – 16.45 uur: Borrel
Na de borrel kunnen we gezamenlijk in 12 minuten wandelen naar het museum Speelklok
(max 24 deelnemers)
 
Alle onderdelen van dit programma zijn gratis toegankelijk, voor zowel deelnemers van het congres als voor griffiers en griffiemedewerkers die zich niet hebben ingeschreven voor het congres. Wel verzoeken we iedereen om zich aan te melden via griffiers2022@petrahabets.nl en expliciet aan te geven voor welk(e) programma-onderde(e)l(en) de aanmelding geldt.
Ons bureau bevindt zich op ca. 10 minuten wandelen van de locatie van de “night before”, maar ook het spoorwegmuseum, de Domtoren (tijdelijk) toegankelijk via een lift, de sterrenwacht “de Sonnenborgh”, het leukste terras van Utrecht (de Rechtbank) en niet te vergeten de winkels van de binnenstad en Hoogcatharijne.