Summerschools voor wethouders

Voor nieuwe wethouders en meer ervaren wethouders die met collega's willen reflecteren op hun wethouderschap bieden we in augustus een summerschool aan.
We werken met minimaal twee trainers en maximaal 8 deelnemers per trainer, zodat naar behoefte accenten gelegd kunnen worden.

De summerschool is gepland op dinsdag 21 augustus (vanaf 15.30 uur) tot en met donderdag 23 augustus.

‚ÄčLocatie

De summerschool vindt plaats in De Rechtbank aan de Korte Nieuwstraat 14 in Utrecht. Deze locatie bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal.

Prijs en aanmelding

De deelnemersbijdrag voor de summerschool is € 1.295,- exclusief 21% BTW en inclusief lunches, diners en een drankje na afloop.
Overnachtingen zowel bij de trainingslocatie zelf als op wandelafstand zijn met 10 procent korting op de dagprijs te boeken via www.utrechtcityhotels.com.
U kunt zich aanmelden door het sturen van een mail naar wethouderstraining@petrahabets.nl. Vervolgens wordt u door Petra Habets gebeld voor een intake om uw wensen te inventariseren. Na deze telefonische intake ontvangt u een bevestiging.

Meer informatie


Hier vindt u meer informatie waaronder een uitgebreide beschrijving van het programma en hieronder ziet u een kort introductiefilmpje: